Kasten en verlichting in Meerssen

Bij Meubelen Verheij bieden we een zeer gevarieerde collectie. Het assortiment is voornamelijk afkomstig van kleinere fabrikanten en merken. Deze keuze hebben wij gemaakt vanwege het vakmanschap en het unieke, moderne design dat terug te zien is in het werk van de meubelmakers.

Neem contact op

De collectie van Meubelen Verheij 

Woonaccessoires

Onder andere sierkussens in vele kleuren en maten, tapijten en karpetten

Bedden

Boxsprings waarmee u verzekerd bent van een heerlijke nachtrust

Kledingkasten

Bij Meubelen Verheij hebben we diverse kledingkast(systemen). Zo hebben we bouwsystemen, vouwdeuren, draaideuren en schuifdeuren. Laat ons een bouwtekening zien of lever de maten aan. Dan stellen wij de ideale kledingkast voor u samen.

Kasten

Tv-kasten, dressoirs en bergingskasten. Leverbaar in diverse kleuren lak of houtmaterialen.

Kleinere meubels

Zoals bijzettafels, salontafels, voetenbanken, poefs en laptoptafels

Verlichting

Leeslampen, hanglampen, staande lampen, schemerlampen. allen in moderne uitvoering.

Banken en stoelen

Relaxfauteuils, eetkamerstoelen en (hoek)banken. U kunt de bank samenstellen en kiezen uit onder meer de hoekvorm en maat. We hebben voornamelijk banken van het Deense merk Skalma Creativo. Deens design kenmerkt zich door veel zitcomfort. Zo zijn deze banken minder diep en hoger van zit.

Op maat

Al vele meubelzaken afgestruind maar niet die ene tafel of kast gevonden die u voor ogen heeft? Naast interieuradvies en een uitgebreide collectie, kunt u ook voor een op maat gemaakt meubelstuk contact met ons opnemen. In overleg met u zorgen we voor een unieke tafel of kast, precies zoals u het wilt.

Contact